Two-Attract Coaching

Achtergrond
Personen en teams worden gecoached en getrained op geleide van het VIA model voor samenwerken.Dat betekent dat u de drie vuistregels voor samenwerken leert toepassen in concrete werksituaties tegen de achtergond van een toegankelijke theoretische inleiding over waarom, wanneer en hoe onbewuste processen doelgericht gedrag ontwikkelen en dat gedrag sturen op samenwerken en coöperatief leideschap.

personal coaching

Individuele begeleidingstrajecten, gericht op het ontwikkelen en verbeteren van strategieën voor samenwerken en coöperatief leiderschap.
 
team coaching
Begeleidingstrajecten voor twee of meer personen gericht op het ontwikkelen en onderhouden van een stabiel samenwerkingsverband.
 
lezingen
Symposia of themadagen verdienen een boeiende inleiding. Harm Branbergen is een enthousiast presentator. Hij weet zijn publiek van begin tot eind te boeien en actief betrokken te houden. Branbergen is scherp en oorspronkelijk en confronteert als het moet. Maar hij is altijd respectvol en relativeert graag met humor. Onderwerpen voor presentaties worden in overleg gekozen.
 
Two-attract

is een concept ontwikkeld uit de vraag: wat trekt mensen aan om met elkaar samen te werken?

Het concept is samengesteld uit een theorie en een daarop gebaseerde methode van drie vuistregels om samenwerken te ontwikkelen en te verbeteren.

De theorie put uit de nieuwste wetenschappelijke inzichten in hoe processen, beneden de drempel van ons bewustzijn, doelgericht gedrag ontwikkelen en dat gedrag sturen op samenwerken.

Co÷peratief leiderschap

is een methodiek voor het ontwikkelen en verbeteren van leiderschap op geleide van de inzichten die two-attract biedt.

Vragen

Neem contact op of stuur
een e-mail

© illuster